REJSEVACCINATIONER / REJSEMEDICIN

REJSEVACCINATION 

 

Her i klinikken foretager vi rejsevaccinationer og vi rådgiver omkring rejsemedicin. Du bedes været opmærksom på, at rådgivning vedrørende rejsevacciner og rejsemedicin ikke er dækket af det gule sygesikringskort. Det betyder, at alle forespørgsler omhandlende din vaccinationsstatus, hvilke rejsevaccinationer du bør få samt om du  bør have rejsemedicin med på turen afregnes ved egen betaling. 

Vi kan hjælpe på følgende måder: 

Pakke 1: 

Du skal vælge denne pakke, hvis du har  behov for en af nedenstående: 

 1.  Du har brug for at vi undersøger, hvilke vacciner du allerede er vaccineret mod. 
 2.  Du har brug for at vi undersøger, hvilke vacciner du skal have før du rejser. 
 3.  Du har brug for recept på rejsemedicin herunder malaria medicin. 

Ved denne pakke laver vi en liste over vacciner/den medicin du har brug for før din rejse og vi laver en plan for, hvornår du skal have dem så du er sikker på at være beskyttet på dit afrejse tidspunkt. Vi registrerer dine vacciner på dit elektroniske vaccinationskort og laver et udprint som du kan tage med på din tur. Vi laver foreslag til opfølgende vacciner som du bør få efter hjemkomst. Rejser du et sted, hvor der er malaria vejleder vi dig i, hvordan du mindsker risikoen for myggestik og hvad du skal være opmærksom på under rejsen og efter din hjemkomst til Danmark. 

Jeg vælger pakke 1: 

 1.  Du udfylder skema (klik her) og afleverer det til sekretæren i klinikkens åbningstid. Med aflevering af skemaet i   klinikkens accepterer du at betale for en planlægningskonsultation på kr. 310,00.
 2.  Når vi har undersøgt, hvilken vacciner du skal have ringer vi til dig med en samlet pris og vi giver dig tid til vaccination.   Har du brug for recepter aftales lægetid. 

Pakke 2: 

Du skal vælge denne pakke, hvis du: 

 1.  Selv har undersøgt, hvilke vacciner du har brug for før du rejser. 
 2.  Du har lavet en liste med de vacciner du skal have. 
 3.  Du ønsker blot at bliver vaccineret - du har ikke brug for vejledning omkring vaccination eller rejsemedicin. 

Ved denne pakke mailer du til os en liste på de vacciner du gerne vil have vi bestiller hjem til dig. Når vaccinerne leveres til klinikken vaccinerer vi dig. Vi registrerer dine vacciner i dit vaccinationskort. Skulle der alligevel opstå behov for vaccinationsvejledning undervejs i forløbet vil dine forespørgsler kunne besvares under tillæg af rejsekonsultationsydelsen på kr. 310,00. 

Jeg vælger pakke 2: 

 1.  Du mailer listen med vacciner du skal have i klinikken.
 2.  Vi mailer prisen til dig. 
 3.  Du mailer accept af prisen. 
 4.  Vi bestiller vaccinerne hjem. 
 5.  Du ringer til sekretæren og aftaler tidspunkt for vaccinationer. 

Priser: 

 • Planlægningskonsultation: kr. 310,00 En engangspris og afregnes altid ved ønske om pakke 1 og altid hvis der under pakke 2 er ønske om vaccinationsvejledning/rejsemedicinsk vejledning. 
 • Vaccinationskonsultation, per fremmøde: kr. 210,00.

For mange vacciner gælder, at de kan gives samtidig ved samme fremmøde - da skal du selvfølgelig kun betale for vaccinationskonsultation. 

Betaling sker ved MobilePay i klinikken.